Cautare

361 de rezultate pentru "ecological center" (7.02 secunde)
Mai multe detalii despre proiectele Brainstorming Consulting si Centrul IGLOO gasiti pe http://b-storm.ro/, http://igloo.center/ si pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/BrainstormingConsulting Daca doriti informatii despre cursuri si despre serviciile Centrului de educatie si ingrijiri IGLOO, va rugam sa luati legatura cu Cristina Coca, expert activitati de instruire Brainstorming Consulting, 0723 321 150, [email protected] sau Laura Militaru, Director Centrul de educatie si ingrijiri IGLOO, Brainstorming Consulting, 0751 088 396, [email protected] Brainstorming Consulting este o firma de instruire si consultanta infiintata in 2008.
Mai multe detalii despre proiectele Brainstorming Consulting si Centrul IGLOO gasiti pe http://b-storm.ro/, http://igloo.center/ si pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/BrainstormingConsulting Daca doriti informatii despre cursuri si despre serviciile Centrului de educatie si ingrijiri IGLOO, va rugam sa luati legatura cu Cristina Coca, expert activitati de instruire Brainstorming Consulting, 0723 321 150, [email protected] sau Laura Militaru, Director Centrul de educatie si ingrijiri IGLOO, Brainstorming Consulting, 0751 088 396, [email protected]
In mod evident, unul dintre partenerii vizati va fi american, si anume Centrul National de Raportare Aviatica a Fenomenelor Anormale NARCAP (National Aviation Reporting Center on Anomalous Phenomena) din SUA, organizatie stiintifica neguvernamentala, nonprofit, cu care CEFAA a semnat o intelegere de colaborare inca din 25 februarie 2011.
Un studiu recent realizat in Canada, de un grup de cercetatori de la Princess |Margaret et Cancer Center din Toronto, sustine ca vaccinul anti-HPV este indicat nu numai fetelor, ci si baietilor, intrucat permite prevenirea cancerelor oro-faringiene (gat, faringe, laringe, limba).
Mahmoud Suleiman, medic interventionist supraspecializat in electrofiziologie in cadrul departamentului de electrofiziologie al Spitalului Rambam Medical Center Haifa, cat si medic electrofiziolog (2007-2008) la Mayo Clinic Rochester, MN, din SUA, a realizat un maraton de operatii in scopul tratarii fibrilatiei atriale.
Studiul arata ca, in continuare, mor oameni sau continua sa traiasca cu boli care ar putea fi evitate daca ei ar beneficia de tratamente corecte si prompte, sustine Andy Leather, director al King's Center for Global Health si coautor al acestui studiu.
Nathalie Brison si echipa ei de la Center for Human Genetics din Louvain (Belgia), coordonat de profesorul Joris Vermeesch, doreau sa imbunatateasca testul (DPNI), in sensul reducerii numarului testelor de fals pozitive in detectarea trisomiei.
De aceasta data, studiul coordonat de cercetatorul Anthony Watson de la New Zealand Institute for Plant& Food Research din Auckland si laboratorul Brain Performance and Nutrition Research Center din cadrul Universitatii Northumbria) Marea Britanie s-a orientat spre coacaze si tineri.
Cercetatorii de la Rush University Medical Center au monitorizat 900 de persoane cu varste intre 58 si 98 de ani pentru a studia beneficiile regimului MIND.
Profesorul Joshua Miller si colegii lui de la Rutgers University (New Jersey) si de la Alzheimer's Disease Center de la Universitatea California au studiat aceste aspecte pe un lot de 382 de persoane cu varste intre 60 si 90 de ani.
Intre altele, aceste instrumente includ o arhiva (numita generic Stargate) de 92.010 pagini PDF, desecretizate de CIA prin 2004, privind utilizarile militare ale clarviziunii (proiectele oficiale americane Stargate, Gondola wish, Grill flame, Center Lane, Sun Streak etc.), precum si o versiune cu hyperlink-uri a indexului CIA al acestei imense arhive.
Am adus in Romania metoda MBSR (mindfulness based reduction stress) de la Massachusetts Medical School, Center for Mindfulness USA. Acest institut este lider in medicina si in administrarea MBSR-ului in reducerea stresului, unde m-am specializat alaturi de nume mari in acest domeniu:
Stetson Powell Orthopedics and Sports Medicine Medical Director, Glendale Endoscopy and Surgery Center Burbank, State of California - Miklos Szendroi -Department of Orthopaedics Semmelweis University (H-1113 Budapest, Karolina 27.) Numeroase companii farmaceutice si de aparatura medicala participa, in calitate de partener, cu standuri expozitionale la acest eveniment.
Mihai Anitei, impreuna cu MedLife lanseaza, incepand de astazi, un program gratuit de consiliere a victimelor care au suferit in urma incendiului din clubul Colectiv, precum si a apartinatorilor acestora, si pun la dispozitie o linie telefonica de urgenta â€" 021 9647, care va functiona in regim de call-center si va fi disponibila zilnic, 24 din 24.
peste o suta de mii de copii au considerat ca au o problema destul de mare ca sa sune la un call center.
Andrew Li, ginecolog in cadrul Cedars Sinai Medical Center, Los Angeles. Este foarte important sa nu ignori aceste simptome sau altele care iti dau de gandit si care persista si sa mergi la doctor pentru un control de rutina.
- Asociatia ACCEPT si Euroregional Center for Public Initiatives sunt doua ONG-uri care se ocupa cu promovarea homosexualitatii si a dreptului la avort, avand practic, acelasi staff.
Dar s-a intrebat cineva care este deosebirea dintre lucratorii epocii industriale, insirati la banda de montaj fordista, si angajatii din IT, sau din call center, insirati, la randul lor, in lungi randuri de cubicule?
Intrarea este gratuita. Mai multe detalii pe http://www.sun-plaza.ro/event/te-topesti-de-bucurie-orasul-inghetat/ si www.facebook.com/Sun.Plaza.Shopping.Center.
09:00 - 17:00 Call center: 0722 40 90 69 / 0723 51 25 42 E-shop: http://www.optimashop.ro/ Optimashop Blog:
google-analytics.com